ASBESTIKARTOITUS

Asbestikartoitus ja näytteiden otto

Kysy lisää ›

Loimaa, Pöytyä, Koski

Asbestikartoitus

Asbestilain uudistuksen jälkeen asiantuntijan tekemä asbestikartoitus on tullut pakolliseksi kaikissa ennen 1993 vuotta rakennettujen kohteiden remonteissa.

Asbestikartoituksessa ammattilaisemme selvittävät ennen purku- ja remonttitöitä, löytyykö rakennuksesta asbestia. Asbestia voi löytyä mm. kylpyhuoneen kaakeleista, eristeistä ja tasoitteista, ilmastointikanavista, muovimatoista ja liimoista, ovista sekä kiinnityslaasteista.

Purettaessa asbesti on terveydelle vaarallinen, joten kartoitus säästää niin asukkaiden kuin remontoijien terveyttä. Huom. emme suorita asbestipurkuja, mutta jos rakennuksesta löytyy asbestia, asiantunteva yhteistyökumppanimme hoitaa asbestipurun puolestasi turvallisesti.

Mietityttääkö asbesti? Ota yhteyttä ammattilaiseen, niin kartoitamme asian huolellisesti! Kartoituksesta saat aina kirjallisen raportin.

Ota yhteyttä ›

Asbesti­kartoituksen kulku

Otamme näytteet remontoivassa kohteessa kaikista käsiteltävistä materiaaleista. Lähetämme näytteet laboratorioon tutkittavaksi asianmukaisesti pakattuna. Ennakkotulokset saapuvat keskimäärin 1 - 3 vrk kuluessa. Virallinen raportti saapuu tämän jälkeen muutaman päivän päästä.

Jatkotoimenpiteet voidaan aloittaa heti ennakkotulosten perusteella. Jos remontoitavasta kohteesta löytyy asbestia, halutessanne yhteistyökumppanimme tekee heti asbestipurkuilmoituksen viranomaisille, minkä jälkeen asianmukainen purku voidaan aloittaa.

Kysy lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita