KUIVAUSPALVELUT HETI,
KUN TARVITSET

Vesivahinkojen kuivaus nopealla aikataululla

Ota yhteyttä ›

Loimaa, Pöytyä, Koski

Vesivahinkojen kuivaus ammattitaitoisesti

KLK-Control Oy hoitaa niin pienten kuin suurtenkin vesivahinkojen kuivaukset ammattitaitoisesti. Toimimme Loimaalla ja lähialueilla, aina Koskelta Pöytyälle. Käytössämme on laaja valikoima erilaisia kondenssi-, adsorptio- ja kombikuivaimia sekä infrapunalevykuivaimia.

Jokainen vesivahinkokohde on erilainen. Siksi kuivauksen asennus räätälöidään kohteeseen sopivaksi kosteuskartoituksen sekä alustavien pinnoitteiden poistojen ja purkutöiden jälkeen. Huom. Kosteuskartoituksen voit tilata heti suoraan meiltä – me toimitamme raportin vakuutusyhtiöllesi!

Sattuiko vesivahinko? Ei hätää, me kuivaamme kaiken!

Ota yhteyttä ›

Toimi nopeasti vesivahinko­tilanteessa!

Vesivahingon sattuessa on syytä toimia niin nopeasti kuin mahdollista.

Äkillisen vesivahingon sattuessa imuroimme tai pumppaamme irtoveden pois lattioilta ja muista tiloista. Sen jälkeen asennamme kohteeseen tilakuivauksen laskemaan tilan kosteutta ja hoidamme tarvittaessa paikalle ammattilaiset avaamaan rakenteita ja siirtämään ja varastoimaan irtaimistoa. Nopealla toiminnalla voidaan pelastaa arvokasta irtaimistoa ja säästää pelastettujen rakenteiden ja pinnoitteiden korjaustöissä huomattavasti.

Kuivausta seurataan säännöllisillä kosteusmittauksilla. Kuivaus lopetetaan, kun rakenteiden kosteuden todetaan olevan normaalilla tasolla tai vaihtoehtoisesti tasolla, joka sallii rakenteiden pinnoittamisen. Kuivauksen jälkeen laaditaan loppumittausraportti, johon kirjataan kohteessa suoritetut työt, mittaustulokset sekä kuivauksessa käytetty aika ja sähkönkulutus.

Kysy lisää ›

Kuivauksen eteneminen

Usein vesivahinkokohteen kuivauksen aikana talossa tai huoneistossa voidaan asua. Kalusto ja kuivausletkut pyritään sijoittamaan ja asentamaan siten, että ne häiritsevät mahdollisimman vähän asumista. Kuivaus kestää yleensä 2–6 viikkoa. Pienten paikallisten vesivahinkojen kuivaus infrapunalevyllä onnistuu jopa viikossa.

Koska erilaisten kuivattavien tilojen ominaisuudet ovat moninaisia, voidaan kaikkiin kondenssi-, adsorptio- tai kombikuivaimiin tarvittaessa asentaa lisävarusteena oleva hygrostaatti. Hygrostaatilla ohjataan laitteen turhaa käyntiä, mikä säästää merkittävästi sähköä. Kuivaimien yhteydessä käytämme tarvittaessa myös ilman lisälämmittimiä tai kierrätyspuhaltimia.

Purkutöiden yhteydessä käytämme rakennuksen alipaineistajia pölyn hallintaan. Lue lisää täältä »

Kondenssi­kuivain


Kondenssikuivain sopii kuivainlaitteeksi erityisesti tiloihin, joissa asutaan sekä muihin lämpimiin tiloihin, kuten kellaritiloihin.

Se soveltuu käytettäväksi tiloissa, joissa esimerkiksi adsorptiokuivaimen kostean ilman poisto ei ole mahdollista. Esimerkiksi K2 on kondenssikuivaintuoteryhmän aatelia. Siinä yhdistyvät korkea kuivauskapasiteetti sekä matala energiankulutus.

Levykuivain


Ilmankiertolevykuivaimet on tarkoitettu ensisijaisesti paikallisten kosteusvaurioiden ja vesivahinkojen betoni- ja kivirakenteiden kuivaamiseen. Automaattinen lämmitys ja jäähdytyksen jaksotus mahdollistavat tehokkaan kuivauksen. Nopea kuivaustapa perustuu laitteen asettamiseen kastuneen rakenteen päälle.

Tätä kuivainta käytetään useimmiten märkätilojen kosteusvaurioiden kuivauksessa. Se soveltuu myös silloin, kun kuivataan isohkoja ja kriittisiä vesivahinkoja useammalla laitteella. Laitteen alla oleva kevyt alipaine tekee kuivauksesta tehokasta. Lattiapintojen lisäksi se on helppo asentaa myös kattoon ja seinään eri korkeuksille.

Adsorptio­kuivain


CTR 150XT on kevyt, kompaktinkokoinen kuivain, joka ei pidä meteliä. Uudelleen suunniteltu konstruktio ja tekniset ratkaisut mahdollistavat entistä laajemmat käyttömahdollisuudet kuivauksessa. Laitteen kuivailman puhallus on toteutettu kahdella 50 mm:n ulostulolla. Niiden avulla kuivailman voidaan jakaa kätevästi eri tiloihin.

Kombikuivain


CTR K150XT-kuivaimeissa yhdistyvät adsorptio- ja turbiinikuivain. Kombi-sarjan laitteilla voidaan suorittaa sekä imu- että puhallusturbiinikuivausta – erilaisten rakenteiden ja rakennekerrosten vaatimusten mukaisesti. Kuivaustapa voidaan valita ja muuttaa hetkessä. Turbiinikuivauksen asennus sujuu nopeasti ja luotettavasti. Kombi-sarjan laitteiden turbiinikuivausjärjestelmään on mahdollista ja suositeltavaa liittää erillinen ilmanohjausjärjestelmä, jossa imu- tai puhalluskuivauksen ilmaa ohjataan rakenteeseen jakotukin kautta imuletkuin ja asennusholkein.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita