ALIPAINEISTUS JA PÖLYN HALLINTA

Alipaineistus huolehtii työmukavuudesta

Kysy lisää ›

Loimaa, Pöytyä, Koski

Alipaineistus ja pölyn hallinta

Pölyn hallinta on osa nykyaikaista rakentamista. Sitä edellyttää mm. valtioneuvoston asetus rakennustyön turvallisuudesta (Vna 2009/205), työturvallisuuslaki 738/2002 ja Ratu-kortti 82-0240.

Pölytön tai vähäpölyinen yhteinen työmaa on viihtyisämpi ja työturvallisempi työpaikka. Saneerattava tila tulee aina osastoida ja alipaineistaa. Tällöin purkutyössä syntyvä pöly saadaan hallittua eikä se aiheuta terveydellistä haittaa työntekijöille ja muille vaikutuspiirissä oleville. Pölynhallinnan ollessa kunnossa voidaan saneerattavan tilan ulkopuolisia tiloja käyttää lähes normaalisti.

Välineemme on varustettu HEPA-suodattimilla, jotka on luokiteltu M- tai H-luokkaan, kohteen vaatimuksista riippuen. Käytämme Strong 600 alipaineistajaa, joka on suunniteltu kovaan käyttöön ja vastaamaan erilaisten vaativienkin rakennustyömaiden tarpeita. Oikeaoppisen pölynhallinnan toteutuksesta löytyy yksityiskohtaisempaa tietoa täältä.

Meiltä saat koko remontin mahdollisimman pölyttömänä. Halutessasi vuokraamme käyttöösi myös pelkän alipaineistajan.

Oikein tehty alipaineistus ja pölyn hallinta varmistavat rakennusturvallisuuden, mikä on meille ensisijaisen tärkeää.

Ota yhteyttä ›

Osastointi tekee remontista siistimpää!

Osastoinnissa remontoitava tila eristetään ja alipaineistetaan. Näin puhdas ilma pääsee virtaamaan ympäröivistä tiloista alipaineistettuun tilaan ja likainen ilma poistetaan suodatettuna tilasta ulkoilmaan.

Osastointi on mukavuustekijä ja myös terveystekijä asutussa tilassa esim. kylpyhuoneremontin tai keittiöremontin yhteydessä. Kun osastointi on tehty oikein ja pölynhallinta kunnossa, voidaan remontin ulkopuolisia tiloja käyttää lähes normaalisti.

Kysy lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita